08/08/2020, Saat: 21:23
(08/08/2020, Saat: 21:07)CK89 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Heritage ona gelen prototipte ayar yuzugunun duzgun calismadigini soyledi.
Yaqi Heritage'la irtibati kopardi. Ayar yuzugu bozuk olan aleti piyasa surmusler.
Isin garip yani aleti kendi sitelerinde satmayip, uluslar arasi saticilara gonderiyorlar.
Sanıyorum durum tam da bu şekilde. Esasında Yaqi Classic'i beğenmiştim, hani yani bir Merkur'e baktığınız zaman jiletli tıraş makinesi konusunda Yaqi biraz nonamer gibi duruyor, ancak önceki Yaqi tecrübem bu denli olumsuz değildi. O yüzden Yaqi Adjustablesque hakkında beklentim yüksekti biraz, öte yandan Yaqi'nin çok güzel tasarımları var, hem fırçalar hem makinelerde. Ancak arkaplanda bu denli meselelerin döndüğü (Heritage olayları vs.) bir makine bu denli de vasat olmamalıydı. Tıraşı da 3 numarada fena değildi, akıcı idi, ancak yazımda bahsettiğim meseleler de çok göze çarpıyor, rahatsız ediyor Hocam. @Timor1322 komşumuzun incelemesine benim incelememin de ufacık bir katkısı olmuşsa, ne mutlu bana. Vakit ayırıp okuduğunuz için ben teşekkür ederim.
(08/08/2020, Saat: 21:08)shaving nick Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Nokta atışı olmuş komşum, emeğine kalemine sağlık.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Değerli vaktinizi ayırıp incelememi okuduğunuz için ben teşekkür ederim komşum.