08/08/2020, Saat: 22:47
(08/08/2020, Saat: 21:35)Timor1322 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Sn. @tiffanygt Komşum , Sizin değerli katkılarınız ile çok daha nitelikli bir başlık haline geldi. Özellikle YGR'ın 1-6 ayar arası nasıl kullanılacağı ile görselli anlatım harika olmuş. Ben incelememde en küçük ayarında kullandığımdan değindiğiniz konuyu yakalayamamıştım, sayenizde onu da öğrendim. Bu forum en sevdiğim yanı işte bu sürekli farklı tecrübelerden yararlanabilme imkanı. Tekrar değerli incelemeniz için çok teşekkürler.
@Timor1322 Hocam Siz denli güzel fotoğraf çekebilme işini her ne kadar beceremiyor olsam da ufacık bir katkıda bile bulunmuşsam benim için yeter de artar. Asıl ben Size çok teşekkür ederim hem böyle bir başlık için, hem de değerli vaktinizi ayırıp incelememi okuduğunuz için. Çok sağ olun.
@kirmizibalik Asıl ben teşekkür ediyorum bu güzel değerlendirmeniz için. Kırk postum forumda varsa inanın çoğu Yaqi firması üzerinedir, çünkü ekonomik özgürlüğünü henüz eline almamış yüksek lisans öğrencisi bir birey olarak Yaqi'nin ürünlerini F/P ürünleri olarak görüyorum. Özellikle fırçaların performansından memnunum açıkçası, birkaç memnun olmadığım kısımlar da var elbette, ancak fiyatını karşılayan ürünler sunuyorlar genelde. Fakat maalesef bu sefer güldürmedi. Yani aslında hata benim bir anlamda, çünkü beklentiyi bir hayli yüksek tutmuşum, onu anladım.
@Cem.O44 Komşum, değerli vaktinizi ayırıp incelememi okuduğunuz için asıl ben teşekkür ederim. Elimden geldiğince artıları ve eksileri ile tamamen objektif bir şekilde gördüklerimi, tecrübe ettiklerimi sizle de paylaşmak istedim. @Timor1322 Bey'in incelemesine ufak da olsa katkıda bulunabilmişsem ne mutlu bana.