18/09/2012, Saat: 19:04
tek makine tek jilet tek sabun gibi bir iddiam yok artık ve sanırım artık olamaz da bizden geçti
37cyi gördükten sonra bir de 34c alayım dedim. onda da bazı arkadaşlar pek olumlu konuşmadılar. kararsızım
kalitesi değil ama tasarımı çok hoşuma gidiyor. ne yalan söyleyeyim...
ama sabunlarım artık tallowsuz sabunlar olacak o kesin. bunlarda domuz yoksa, bunları bitirip bir daha almayacağım tallowlu sabun.
* badem için 3p
* gül için klars kabinett
* krem olarak TOBS çeşitleri yeter. ayda bir çeşit alsam bir sene dolmadan hepsini denerim
* Cyril R. Salter da bitkiselmiş sanırım. bir yerde okumuştum. netleştiririz ciddiye binince.
* ve tabii ki serinlik için proraso
Saygılarımla
37cyi gördükten sonra bir de 34c alayım dedim. onda da bazı arkadaşlar pek olumlu konuşmadılar. kararsızım
kalitesi değil ama tasarımı çok hoşuma gidiyor. ne yalan söyleyeyim...
ama sabunlarım artık tallowsuz sabunlar olacak o kesin. bunlarda domuz yoksa, bunları bitirip bir daha almayacağım tallowlu sabun.
* badem için 3p
* gül için klars kabinett
* krem olarak TOBS çeşitleri yeter. ayda bir çeşit alsam bir sene dolmadan hepsini denerim
* Cyril R. Salter da bitkiselmiş sanırım. bir yerde okumuştum. netleştiririz ciddiye binince.
* ve tabii ki serinlik için proraso
Saygılarımla
(18/09/2012, Saat: 18:50)emiriko Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Peki ne kullanacaksınız hocam
Tek sabun kullanımında mı karar kıldınız
tek sabun tek fırça tek alet tek marka jilet
ah ah nerde o günler