30/09/2012, Saat: 19:05
kuru ciltlere arko pek iyi gelmiyor. tabac, speick gibi sabunlar sanki daha başarılı kuruluk için.
sabun basmak için genişçe kaplar fırçaya hareket kolaylığı sağladığından kullanımı kolay oluyor. metal kapları oksitlenme yaptığı, cam ve porselen kapları ise kırılıp yaralama riskinden dolayı önermem. en güzel kaplar bitmiş kremlerden geriye kalan plastik kutular. hem kapakları da oluyor, iyi oluyor.
Saygılarımla
sabun basmak için genişçe kaplar fırçaya hareket kolaylığı sağladığından kullanımı kolay oluyor. metal kapları oksitlenme yaptığı, cam ve porselen kapları ise kırılıp yaralama riskinden dolayı önermem. en güzel kaplar bitmiş kremlerden geriye kalan plastik kutular. hem kapakları da oluyor, iyi oluyor.
Saygılarımla
(30/09/2012, Saat: 18:15)banlis Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Sabunla ilgili yorumlar çok güzel gerçekten ama psycho kurutuyor biraz diyince soğudum biraz benim en büyük sıkıntım zaten cilt kuruluğu gerçekten aşırı hassas bi cildim var. Bide sabun kapları önermişsiniz ben bildiğimiz bi milyoncuda plastik bi kap aldım bu ebayda bulunan kaplar traşa ne gibi bi artı veriyor yoksa sadece şıklık mı. Bide bu sabun basma konusu ben direk arko sabunu alıp 2 ye bölüp parmaklarımla eze eze tabağa yerleştiriyorum. Doğru mu yapıyorum.