07/10/2020, Saat: 20:24
(07/10/2020, Saat: 18:31)KurtaranS Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Ben bu forumu buradaki kişilerin birbirine olan yaklaşımından dolayı çok seviyorum ancak bazen uyarıların kaş yaparken göz çıkartmaya gittiğini görüyorum. Örnek olarak sizin yorumunuzu gösterebilirim. Bu işin bir adabı vardır, sizin de bu forum özelinde belirtmiş olduğunuz gibi. Yazınız her ne kadar kibar olsa da, karşı tarafı herkesin olduğu bir yazışmada zor durumda bıraktığını görüyorum. İnsanlar maddi durumunu açıklamak zorunda değil. Paylaşımı yapan arkadaş gayet özenli şekilde fotoğrafını çekip heyecanını paylaşmış bizlerle. Buradan bir uyarı yapılacaksa özelden olabilirdi, bu şekilde yapılan yaklaşımları samimi de bulmuyorum. Bence forum kurallarından önce genel kültür kuralları daha önemli.
Belirttiginiz ve rahatsizliginizi dile getirdiginiz durum icin benzer bir konuda bugun uzunca bir yorum yazdim, ama sizin gibi bir yazim dili kullanmadan.
Kas goz cikartmak degil durum, yazi da belirttigim uzere tirastan daha fazla keyif alabilmesi icin farkli modeller onerdim ve onerdigim ekipmanlar Yuma ve WS: bu durum karsi tarafi maddi olarak bir aciklamaya surukledigini dusunmuyorum, oyle bir ima ve zorlama varsa lutfen tekrar gosterin cumle cumle (tekrardan okuyabilirsiniz mesajlarimi). Okumaktan algilamaya farklar oldugunu belirtebilirim, sizin mesajiniz gibi.
Yazimda uyari vb bir dil, ifade mevcut degil, haddime de degil, isteyen istedigi ekipmani kullanabilir elbette. Hele ki kimsenin sevkini kirmak asla amacim olmadi: Mesajimi tekrardan okuyabilirsiniz.
Mesajiniz iyi bir amacla yazilmamis maalesef, belirttiginiz gibi genel kultur meselesi.
@Necdet komsum, yukarida KurtaranS'in ifade etmeye calistigi gibi bir durum algiladiysan senden ozur dilerim. Tekrardan belirtmek isterim, cok kolay ulasabilecegin Yuma ve WS tirastan cok daha fazla keyif almani saglayacaktir.
Hadi hayırlı tıraşlar!