17/12/2020, Saat: 14:13
(17/12/2020, Saat: 13:23)mustbe Adlı Kullanıcıdan Alıntı: R41 34c ve De89 sonra yapılan en büyük hatailanlarda çok güzel bir rocca var deneyebilirsiniz hoşunuza gitmezse aynı yolla elden çıkarırsınız. Benim önerim yine fircadan önce makine çeşitliliği olurdu.
İlginizi çekerse vintage aletler, yoksa rockwell 6c , mühle rocca , game changer. 84 ilk onerebileceklerim
(17/12/2020, Saat: 14:02)victoryshot Adlı Kullanıcıdan Alıntı: bir de parker modelleri var agresif olarak 26c mesela onlar hakkında bilginiz var mı acaba
Parker A1 seyahat modelini kullandım. Kullandığım en mild aletlerdendi. Diğerlerini bilmiyorum.
R41 ı bende çoğumuz gibi 34c ve De89 dan sonra satın aldım. Tek perdede işi bitiriyor doğru ama günlük tıraşı her cilt kabul etmiyor. Şu an yazarken aklıma geldi merkur progress (ayarlı bir alet ) alırsanız her kademede istediğiniz yakinliklikta etkili bir tıraş olabilirsiniz. Ben en küçük ayarda tertemiz tıraşlar olabiliyordum.
Sözün özü elimdeki mild gideyim en agresif olanı alayım da tıraşım tek perdeye düşsün daha yakın olsun demek bana göre doğru değil. Alayım elimde bulunsun rotasyonda kullanırım derseniz yine eyvallah. Önceki mesajımda saydığım aletler ve şimdi bahsettiğim merkur progress çok daha işinize yarayacaktır.