04/01/2021, Saat: 03:19
Teşşekkür ederim değerli yanıtlarınız için
Doğru söylüyorsun abi, zaten favori kısmı sadece bu şekilde siyahımsı kökleri çok yakından görünüyor uzaktan sorun yok sadece favoriler Babam normal gür sakalın çıkması 25 i bulur diyor bende korkuyorum traş oldukça gürleşir kalınlaşır diye ama hep aynı uzunlukta kalıyor psikolojik olarak böyle düşünüyorum.
(03/01/2021, Saat: 16:59)onurcakmak Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Yaşınızla birlikte sakallarınız da gürleşiyor. Dolayısıyla artık sakal kökleriniz tıraş olsanız dahi görünür olmaya başlıyor. Teninizin beyaz olduğundan bahsetmişsiniz, durum hem bundan kaynaklı hem de yaşınız gereği cildiniz gergin olduğundan dolayı dedeniz gibi yüz derisindeki gevşeklik olmadığı için sakal kökleriniz çok belirgin. Tıraş için ister makine kullanın ister jiletle tıraş olun, bundan pek kurtulamazsınız. Yaşınız ilerleyip yüz hatlarınız olgunlaşınca göze batan bir durum olmaz.
Doğru söylüyorsun abi, zaten favori kısmı sadece bu şekilde siyahımsı kökleri çok yakından görünüyor uzaktan sorun yok sadece favoriler Babam normal gür sakalın çıkması 25 i bulur diyor bende korkuyorum traş oldukça gürleşir kalınlaşır diye ama hep aynı uzunlukta kalıyor psikolojik olarak böyle düşünüyorum.