27/01/2021, Saat: 00:51
Haydi Bismillah
Estağfurullah komşum böyle şeyin özrü olur mu. Önce sağlık Allah tekrar göstermesin inşallah. Şimdiden ellerinize sağlık.
(27/01/2021, Saat: 00:50)Efrasyab Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Komşum sabunları ben yeterince dinlendirip göndereceğim o yüzden elinize ulaşınca kullanabileceksiniz. Benim sabunlar kullandıkça, olgunlaştıkça coşar o yüzden her kullanımda performansı katlanarak artacak yaklaşık 10'uncu kullanımdan sonra çılgınca köpük veriyor. Daha önce etkinliğe katılan komşularımda aynısını söylüyorlar durdukça coşan bir sabun olduğunu ifade ediyorlar. Sticker yapmak istiyorum ama etiketleri bastırdığım adam Pandemi yüzünden kapatmış matbaayı bakalım nasip bulursam bastırmak istiyorum etiket.
Bu arada bir ayrıntı paylaşayım;
Değerli komşularım elde olmayan bir takım sebeplerden dolayı sabunları yapmam gecikti bu nedenle özür mahiyetinde yaklaşık 100gr olarak duyurduğum sabunları yaklaşım 125-135 gr olarak döküyorum.
yaşanan gecikmeden dolayı hepinizden tekrar özür dilerim.
Estağfurullah komşum böyle şeyin özrü olur mu. Önce sağlık Allah tekrar göstermesin inşallah. Şimdiden ellerinize sağlık.