27/01/2021, Saat: 17:26
(27/01/2021, Saat: 00:50)Efrasyab Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Komşum sabunları ben yeterince dinlendirip göndereceğim o yüzden elinize ulaşınca kullanabileceksiniz. Benim sabunlar kullandıkça, olgunlaştıkça coşar o yüzden her kullanımda performansı katlanarak artacak yaklaşık 10'uncu kullanımdan sonra çılgınca köpük veriyor. Daha önce etkinliğe katılan komşularımda aynısını söylüyorlar durdukça coşan bir sabun olduğunu ifade ediyorlar. Sticker yapmak istiyorum ama etiketleri bastırdığım adam Pandemi yüzünden kapatmış matbaayı bakalım nasip bulursam bastırmak istiyorum etiket.Sayın komşular üstadımız doğru söylüyor. Sabunlarda kürleşme süresi sabunun kayganlığını çok etkilemese de özellikle yastıklamasını çok değiştiriyor.
Bu arada bir ayrıntı paylaşayım;
Değerli komşularım elde olmayan bir takım sebeplerden dolayı sabunları yapmam gecikti bu nedenle özür mahiyetinde yaklaşık 100gr olarak duyurduğum sabunları yaklaşım 125-135 gr olarak döküyorum.
yaşanan gecikmeden dolayı hepinizden tekrar özür dilerim.
Bu yüzden yeni yapılmış bir sabunu merak ediyorsanız deneyin ama değerlendirmek için mutlaka 45 güne yakın bir süre tanıyın sabuna.
Sabunun karakterinin değiştiğini göreceksiniz.
https://dolap.com/profil/sohayli
https://beyfendi.org