Kışın sıcak tutacak, kaymayacak bot tavsiyesi
(20/10/2012, Saat: 10:40)Lord Sparhawk Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Emir tam merak ettiğim olay. Salomon'larda contagrip varmış kendine özel tasarımı. yol tutuşu falan vibramdan daha iyi diyorlar. Kaymıyor demişsin karda, buzda, peki ıslak asfaltta, pürüzsüz yüzeylerde te tutuyor mu? Bir de kalıbı nasıl tam mı, bir numara büyük mü almak lazım?

Hocam karda, buzda kaymıyor bariz bir şekilde rahatça yürüyorum koşmam gerekirse de koşuyorum sanırım biraz yere sağlam basmakla ilgili. Basacağın yeri de bilicen yani bir yerde biraz olsun ölü buz varsa suluysa buraya basmıyayım da yanındaki cam gibi parlayan yüzeye mi basayım yani bunca zaman bunu tecrübe edemediysek vay halimize Big Grin Şuan elimdeki en güvendiğim bot salomon'un internette gore-tex salomonların su geçirdiğini okudum lakin benimki su geçirmese de içindeki teri dışarı atmakta biraz zorlanıyor olsa gerek ki çorabımda yer yer ter izleri oluyor ama olsun ayağımın üşümesinden iyidir diyorum çünkü eminim çorap dahi giymesem ayağım üşümez, yazlık çorap ile giyiyorum çünkü.

Asfaltta ve avmlerin cilalı mermer zeminlerinde hiçbirşey olmuyor. Öyleki moon walk yapamazsınız bu bot ile Smile

Ama en büyük dez avantajı hantal görünüşü pek kibar bir ürün değil. Özellikle bendeki 48 olunca gerçekten tabut gibi, kara kış kıyamet olunca bileğe kadar kar olunca sorun değil ama yağmurlu havalarda sade bir bot giyilmesi daha yakışık alır gibi geliyor bana. Şehir içinde hummer ile gezmek gibi bir düşünce oluşuyor bende herkes timberland veya harley giymişken yağmurda ben bununla olunca bana biraz absürd geliyor. Birde tabanı o denli yüksek ki ölçmedim ama eminim beni en az 3-4 santim uzatıyordur. Çünkü ilk giydiğim an baya yadırgıyorum yükseklerde yürüyormuşum gibi hissediyorum. Devasa bir taban kalınlığı var. Sonuç olarak ben haticeye değil neticeye bakarım, görevi olan su almama, karda üşütmeme, kaydırmama gibi özellikleri sağladıktan sonra benim gözdem bu bot, yds'mi de kışın test edeceğim inşallah. Dolapta harley ve cat böm böm bekliyor sırasını. Kışın bu botlar hiç çekilmiyor ayak parmaklarımı hiç hissetmiyorum. Bunları yağmurlu havalarda ılıman günlerde kullanıyorum.

Ayrıca hocam tek mesajda yazayım, internette okurken yorum vs, Columbia botların kendi meblağlarında o parayı hak etmediklerini okudum. Daha teknik botların aynı paraya daha iyi iş yaptığını okudum. Columbia'nın kıyafette olduğu kadar ayakkabıda başarılı olamadıklarını okudum seçen başka markalara yöneliyormuş. Gezenbilir.com idi yanlış hatırlamıyorsam orda baya outdoor konuşmaları oluyor. Bir göz gezdirmekte fayda var hocam. Ama yds'ye karşı bir önyargınız varsa hocam üst düzey botlarını bir deneyin. Neticede ingiltere ordusunun kriterlerini geçmeyi başarmış. Tabi bizim orduya dağıttıkları giriş seviyesi postallarla bu kriterleri geçtiklerini sanmıyorum o yüzden üst düzey botları eminim sizi memnun edecektir. Ankarada merkezleri var hızlı trenle gidip dönün hocam Smile Tüm seçenekleri elemiş olursunuz en azından. Teknik bir botun fiyatı ortadayken her seçenek elenmeli bence kullanıldı mı uzunca bir sene gidiyor çünkü. Benim salomon bot 2004 üretimi. Hala ilk günkü gibi.

Bu Konudaki Yorumlar
Kışın sıcak tutacak, kaymayacak bot tavsiyesi - Yazar: emiriko - 20/10/2012, Saat: 11:50

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Sigara Tavsiyesi. Tıraşçı 1 1,915 30/11/2022, Saat: 20:36
Son Yorum: Lord Sparhawk
  tatil için otel tavsiyesi gakgoş 21 25,329 17/11/2022, Saat: 15:17
Son Yorum: alieren
  TV Tavsiyesi izbe 29 26,530 14/07/2022, Saat: 10:42
Son Yorum: exselans
  Televizyon Tavsiyesi Kendineözgü 69 80,632 13/07/2022, Saat: 17:03
Son Yorum: mixfruit
  Şehir içi ulaşım için bisiklet tavsiyesi sfenks 18 12,810 06/07/2022, Saat: 16:26
Son Yorum: mixfruit
  Gunluk Parfume tavsiyesi Oldstyle 6 2,819 01/06/2022, Saat: 22:23
Son Yorum: mertcanartan
  Akıllı Telefon Tavsiyesi eggman 295 307,306 03/05/2021, Saat: 01:05
Son Yorum: Ömer t. Katı
  Hediye Tavsiyesi SKYBRAVE 39 29,262 28/10/2020, Saat: 10:38
Son Yorum: batmanforever
  Su arıtma cihazı tavsiyesi ziyanınjileti 36 19,151 04/08/2020, Saat: 17:59
Son Yorum: çayağzı
  Yüzücü Arkadaşlardan Gözlük Tavsiyesi KCL41 10 5,954 08/07/2020, Saat: 16:59
Son Yorum: Nani Kuş

Hızlı Menü: