19/03/2021, Saat: 19:50
Komşum 3 gündür düzenli traş oluyorum çok güzel. Yormuyor cildimi . Hafiften boyun altı kızarıklık oluyor evet ama güzel makine. Çok agresif. Tek şikayetim 6 kez kullanmama karşın makinenin üst tabyasinin kaplaması solmaya başladı. Hatta üst kısımda bayağı bir renk solması oluştu. Çin malı sonuçta ama hoş olmuyor tabi traş zevkini örseliyor görsel açıdan.. Fiyat kalite olarak eksi yönlü bir detay benim için.
Zaten ustura ayarında bir makine. Ustura almaktansa bunu kullanmak aynı şey. Jileti direk yüzde hissettiriyor. Çıtır çıtır kesiyor hiç bastirmamak gerekiyor. İkinci perdede tahriş yapabilir. Fakat ben 34c de kullanıyorum ondada yer yer noktasal kanamalar oluyor. Yani genel olarak bakıldığında tahriş olayı biraz cilt birazda kullanılan jiletle ilintili kanaatimce..
(17/03/2021, Saat: 23:20)saltwater Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Kullanabildiğim tek slant wunderbar slant. Bu alet inanılmaz derecede agresif geldi bana
Zaten ustura ayarında bir makine. Ustura almaktansa bunu kullanmak aynı şey. Jileti direk yüzde hissettiriyor. Çıtır çıtır kesiyor hiç bastirmamak gerekiyor. İkinci perdede tahriş yapabilir. Fakat ben 34c de kullanıyorum ondada yer yer noktasal kanamalar oluyor. Yani genel olarak bakıldığında tahriş olayı biraz cilt birazda kullanılan jiletle ilintili kanaatimce..