23/03/2021, Saat: 17:51
(23/03/2021, Saat: 17:07)Trashman Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Komşum bende euromax ile bu hissiyati yaşıyorum. Shark jiletide en kısa sürede deneyimlemek istiyorum. Eminim ki shark çok daha iyi bir jilet. Agamemnon ile günlük traş oluyorum ve çok memnunum iki perde. Şap surdummu hiç bir tahriş kalmıyor ve yüzüm gerginlesiyor. Ayrıca cella aftershave losyon öneririm sıkılaştırıcı özelliğiyle etkili bir deneyim sağlıyor. Ayrıca kokusu ortalama 5-6 saat kadar kalıcılık sağlıyor. Agamemnon a gelince doğru jilet ve el aliskanligiyla inanılmaz güzel bir tıraş zevki yaşatıyor. Sanırım stoklardada kalmamış sanırım talep biraz fazla. Kesim sırasındaki ses titrasimleride üst düzeyde kulak keyfiyetide çabası. Ayrıca rengi de gözü doyuruyor. Kısaca hem göze hem kulağa hemde tene hissettirdigi tatmin hissi inanılmaz.
Komşum benim sapında biraz renk atması oldu. Sizde de oldu mu, sanki parmağımın hep değdiği kadar yerdeki çizgilerinin rengi açıldı.
Ben bir kere kaynar cifli suya batırmak gibi bir hata etmiştim. Yalnız, kafasında böyle olmadı. Acaba neden, sapının kaplaması başlığın kaplamasından daha ince olduğundan mıdır diye düşünüyorum.