13/05/2021, Saat: 08:10
(13/05/2021, Saat: 01:43)muhendisbey Adlı Kullanıcıdan Alıntı: herkese hayırlı geceler. ilk defa şap kullandım demin markası İHA. 5 liralık ürün olduğu için beklentim çok yüksek değildi fakat, yüzümü yaktı. bir de soğuk suyla uzun uzun yıkamama rağmen yüzüm kupkuru. ve sanki bir kimyasala maruz kalmışım gibi boğazım ağrımaya başladı. acaba yanlış kullandığım için mi böyle ya da ürün kalitesi düşük olan ürün olduğu için mi? sorulara şap değil de başka bir şey mi kullandım diye eklerdim fakat İHA cilt şapı yazdığına eminim. herkesin şimdiden bayramı kutlu olsun.
fotoğraf atabilsem çok net görünüyor. bıyık ve çene kıpkırmızı, yanak ve boyun bölgelerinde böyle irili ufaklı nokta şeklinde kızarıklıklar var.
Komşum şap sonrası yanma ve kızarıklık yaşıyorsan tıraşında bir şeyler yanlış gitmiş demektir. Şap taşı, tıraş sonrası dermatolojik faydalarının yanında bir de tıraşımızın nasıl geçtiği ile ilgili geri bildirim verir. Doğru teknikle yapılan bir tıraş sonrası şap kullanımında yanma olmaz. Yüz hazırlığına önem ver, doğru jileti seçmeye çalış ve bastırmadan tıraş olmaya özen göster. Ayrıca İHA şaplar yüzü çizebiliyor. Osma, proraso, depot gibi markalara yönelebilirsin.