31/10/2012, Saat: 12:36
ben Almanya'ya giderken salomon bot almıştım. tank gibi. dedim almanya soğuk olur, 2-3 sene kalacağız giyerim. ayağıma geçirmedim. orada deichmann'dan aldığım sonbaharlık ayakkabı (su geçirmez bile değildi) ve içine giydiğim 2 çorap ile kışları geçirdim. bırakın salomon botu giymeyi, sıradan bir bot bile fazla geliyordu benim gibi ayağı çok üşüyen birine bile. gelirken de 120 liraya aldığım hiç giyilmemiş botu 40 euroya satıp geldim
iyi mi
demem o ki, salomon diyeceğim ama çok kaba idi benim giydiğim modeli. yani eskişehir'de bile yaşıyor olsanız fazla gelir. tabii ki tüm modellerini bilmiyorum. bir de eskiden adidas bünyesinde idi. şimdi ne oldu bilmiyorum.. YDS demiştim yukarılarda bir yerlerde. polislere askerlere filan bot yapıyor ve kaliteli yerli bir marka. fabrikası ankarada. ona hiç baktınız mı?
Saygılarımla
iyi mi
demem o ki, salomon diyeceğim ama çok kaba idi benim giydiğim modeli. yani eskişehir'de bile yaşıyor olsanız fazla gelir. tabii ki tüm modellerini bilmiyorum. bir de eskiden adidas bünyesinde idi. şimdi ne oldu bilmiyorum.. YDS demiştim yukarılarda bir yerlerde. polislere askerlere filan bot yapıyor ve kaliteli yerli bir marka. fabrikası ankarada. ona hiç baktınız mı?
Saygılarımla