27/12/2021, Saat: 12:10
(27/12/2021, Saat: 04:31)Southwestern Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Komsum, tum dunyada peynir ekmek gibi satan klasik bir urunden bahsediyoruz. Kaldi ki ben dahil forumda yuzlerce seveni var. Ben islak trasa Proraso ile basladim ve cogu urununu kullandim. Sen yine "tarihe not dus" de, bizim tecrubemiz de seninkine hic uymuyor. Proraso cabuk ve bol kopuren yalniz post shave'i vasat bir urun. Tam bir fiyat performans canavari. Kokusuna hic girmiyorum zira subjektif bir konu. Italya'da bizim koy kahvelerinden hallice kohne cafelerde 1.5 Euro'ya kahve icerken, 2 Euro'ya Proraso kase sabun aldigimi biliyorum. Yani sana Turk Lira'si ile Arko'dan 10 kat pahaliya maloldu diye 10 kat performans beklemen hic dogal veya gercekci degil. Sana hayal kirikligi olur sadece. Ama Proraso'nun bir gomlek ustu bir urun istersen, Cella'ya sans vermeni tavsiye ederim, zira post shave'i tarmin edicidir. Simdi ondan da Arko'nun 20 kati bir tatmun bekleme ama
Bugün bir tıraş olayım da gene test edelim bakalım Ben sizin kadar sevemedim bu ürünü sadece. Cella acı badem daha iyidir diye tahmin ediyorum müsait olduğumda onu da edineceğim.