02/01/2022, Saat: 10:15
@"tobaccoman" Hiç problem yok. Benim genel anlamda forumlarla olan münasebetim sizin yaşınız kadar vardır. Az çok forum kültürü olan biriyim ve sizin yaşınızdayken havadan nem kapıp tartışma çıkarmak, sabahtan akşama kadar millete laf yetiştirme, tartışmada son sözü söylemek, sonu hezeyanla bitecek konularda geri çekilmek yerine konuyu uzatmak gibi maalesef gereksiz birçok özelliğim vardı. Şimdi geriye dönüp bakınca ne kadar da anlamsız olduğunu anlıyor insan. Sizin de zamanla anlayacağınızdan eminim.
Ben aslında size sebebini şakayla karışık stresten kaynaklanabileceğini belirtmiştim ancak mesajınızdan gördüğüm üzere stresten kaynaklandığına kesinlikle ikna oldum. Söylenilen şeyleri tersten anlama potansiyelim de var dediğiniz için dermatologla birlikte, bir psikoloğa da görünmenizi tavsiye ederim. Zira burası bizim sosyal hayattaki gerginliklerden, sıkıntılardan uzaklaşıp stres attığımız bir platform. Stres yaratacak arkadaşlarıda, okuduğunu yanlış anlayıp tartışma çıkaracak arkadaşları da inanın hiç istemiyoruz aramızda.
Ben aslında size sebebini şakayla karışık stresten kaynaklanabileceğini belirtmiştim ancak mesajınızdan gördüğüm üzere stresten kaynaklandığına kesinlikle ikna oldum. Söylenilen şeyleri tersten anlama potansiyelim de var dediğiniz için dermatologla birlikte, bir psikoloğa da görünmenizi tavsiye ederim. Zira burası bizim sosyal hayattaki gerginliklerden, sıkıntılardan uzaklaşıp stres attığımız bir platform. Stres yaratacak arkadaşlarıda, okuduğunu yanlış anlayıp tartışma çıkaracak arkadaşları da inanın hiç istemiyoruz aramızda.