18/02/2022, Saat: 11:11
@"exselans" komşum şunu dikkate almakta yarar var. Ben örneğin ustura tıraşı olurum kendim fakat her tıraşımda tersten alışlar gerçekleştiremem. Özel bir gün olduğunda 1 perde çıkış yönü 1 perde çapraz 1 perde tersine ve 1 perde düzeltme şeklinde kontrollü tıraş olduğum zamanlar senede 1 veya 2 gündür. Sıcak su havlu buhar tıraş öncesi ürünler bu gibi etkenler her kişide aynı olmadığı için doğru ürün seçimim yakalamak için bir kaç aylık bir süreç lazım oluyor malesef. Örnek vermem gerekirse Prorassonun sandal agaçlı tıraş öncesi bende alerji yapıyor fakat sabununda hiç bir problem yaşamıyorum. Aloe veralı kremi kaşıntı kızarıklık yapıyor ama balsamı muhteşem. Tekniklerde ürünler gib icilt seçiyor malesef. Şahsen domuz kılı fırça bile olsa soğuk suda bekletiyorum 1 saat iicene yumşuyor fırça 1 perde + düzeltme ustura tıraşı oluyorum ben. Ama bazı usturalar var çelik ustura feather ustura gibi günlük tıraş olmana müsade ediyor. Öylebir deryaki geleneksel tıraş. Benim tavsiyem cildi zorlamadan güvenilir rüştünü kanıtlamış aletler ile dinlendire dinlendire cildi doğru teknik ve ekipman kombinin yakalmadan yönedir.