29/08/2022, Saat: 15:13
Pearl SBF-12 tıraş aletinin yanında 10'lu paket şeklinde gelmişti. İlk denemelerimde keskinlik olarak da konfor olarak da yeşil Astra'nın bir tık gerisinde gibi geldi bana. SBF-12 tıraş aletiyle deneyince yine Astra'ya gibi yakın ve az tahrişli bir tıraş sağladı, fakat usturada denediğimde benim için biraz hayal kırıklığı oldu, keserken kılları hafif tuttuğu için usturada hiç akıcı bir tıraş sunmadı.
Velhasılı, şimdilik kendisiyle pek anlaşamadık. Razorus en son 50'li paket olarak getirtip satışa sunmuş, Pearl tıraş aletlerinin sitedeki yorumlarına bakınca da bu jiletin seveninin çok olduğu anlaşılıyor. Gerçekten de jilet uyumu kişiden kişiye çok değişkenlik gösteriyormuş. 10'lu paketin 3'ünü kullandım, geri kalanını şimdilik rafa kaldıracağım. Belki tıraş tecrübem arttıkça bu jiletle ilgili izlenimlerim de değişebilir.
Velhasılı, şimdilik kendisiyle pek anlaşamadık. Razorus en son 50'li paket olarak getirtip satışa sunmuş, Pearl tıraş aletlerinin sitedeki yorumlarına bakınca da bu jiletin seveninin çok olduğu anlaşılıyor. Gerçekten de jilet uyumu kişiden kişiye çok değişkenlik gösteriyormuş. 10'lu paketin 3'ünü kullandım, geri kalanını şimdilik rafa kaldıracağım. Belki tıraş tecrübem arttıkça bu jiletle ilgili izlenimlerim de değişebilir.