14/11/2012, Saat: 18:26
(14/11/2012, Saat: 18:11)McOrco Adlı Kullanıcıdan Alıntı:(14/11/2012, Saat: 17:57)emiriko Adlı Kullanıcıdan Alıntı: McOrco'da bilir bizim burada pazar günü kurulan bir antika pazarı vardır. Bu pazarda bize illallah getirten bir tezgah sahibi bu aletden satıyordu. ve kuruş aşağı inmiyordu. adam tezgahın başında değilken tezgaha yerine bakan ailesiyle yaptığım pazarlık sonucu bu aleti aldım. geçen seferki sticky faciamdan sonra çok az kaynattım aleti ama bolca kolonya döktüm kendimi en azından biraz olsun steril olduğuna inandırdım. Daha fazlasını yapmak isterdim ama bir sticky daha ele geçmez diye dualar eşliğinde tıraşa giriştim. O giriş o giriş başka alete bakmaz oldum. Agresifliği şahane ne mild ne agresif sanırım progressin 3-4 ayarında birşey olur bilemiyorum ama ağırlığı şuan piyasada bulunan 5 bıçaklı aletler gibi yada azıcık daha ağırdır o yüzden onlarla tıraş olurmuş gibi bastırıyorum vs tedirgin olmadan tıraş oluyorum özlemişim böyle tıraşıçok şükür sonunda biri aldı
Ne zaman bir sticky satmak isterseniz alıcısı hazır arkadaşlar yeterki fiyatta anlaşalım
her geliş gidişde görüp alamamak deli ediyordu
hayırlı olsun hocam
sedefçi:0 Emir:1
aynen hocam her tezgahının önünden geçişimde sinirlerim zıplıyordu gözümü kararttım aldım en sonunda şimdi kendisi güvenlik barı olmayan aletleri satmaya çalışıyor sanki satacak da. Sorsam 50-60 fiyat çeker uçar gider adam Neyse sinirimi bozmayacağım adam için. Yalnız alırken ürünü tezgahta oğlu olduğunu düşündüğüm bir çocuk vardı ben yaşlarında. Bir haftalık sakalı vardı babam da takıldı çocuğa sen bununla tıraş oldun mu diye. Hemen annesi cevaba girişti sanki ona sorulmuş gibi yok o 3 bıçaklı gillette kullanıyor dedi. Sonra da çocuk cevapladı evet onu kullanıyorum ama yara yapıyor dedi. E madem yeni ürünler böyle cildine uymuyor niye tezgahında sattığın ürünün geçmişini araştırmıyon be adam. Neyse garip bir aile hocam onlar bir daha tezgahlarının önünden dahi zor geçerim