29/12/2011, Saat: 00:27
Hoşgeldiniz arkadaşım.. Bence hem Wilkinson Sword Classic ve hemde Rimei denen makineden alabilirsiniz. Ben Wilkinson Sword Classic (Demir + Plastik) hiç kullanmadım ama forumda çok methediliyor. Bende meraktan bir tane edinmeyi düşünüyorum. Hem ayrıca Wilkinson bayağı köklü bilindik ve benim çok sevdiğim markadır... Ucuza kaliteli makine sattıklarını düşünüyorum.
Açı konusunda bence şu derece yada bu açıyla yaklaştırmak isabetli olurdan ziyade, tutuş açısını siz kendiniz tıraş olarak, en uygun olanını kendi yüzünüze göre bulmalısınız diye düşünüyorum... Ben şahsen doğru açıyı bulana kadar neredeyse 2 ay geçti.. Umarım siz tekniğinizi benden daha evvel ve benim kadar zorlanmadan geliştirebileceğiniz bir makine alırsınız...
Saygılar...
Açı konusunda bence şu derece yada bu açıyla yaklaştırmak isabetli olurdan ziyade, tutuş açısını siz kendiniz tıraş olarak, en uygun olanını kendi yüzünüze göre bulmalısınız diye düşünüyorum... Ben şahsen doğru açıyı bulana kadar neredeyse 2 ay geçti.. Umarım siz tekniğinizi benden daha evvel ve benim kadar zorlanmadan geliştirebileceğiniz bir makine alırsınız...
Saygılar...