07/01/2012, Saat: 02:10
(07/01/2012, Saat: 01:37)linguist Adlı Kullanıcıdan Alıntı: vay be diyesim geldi.
fatboyda 9 ayar kullanip da 11 olsa iyi olurdu diyenlere tavsiye ediyorlardi. ayni mantikla de89 5-6 ya denk diye yorumlar var.
youtube da geofatboy isimli sahis de89 da 8 dakikada 3 perde tiras olurken r41 de 11-12 dakikada 3 perde oluyor ve azami dikkat ettigi yuzunden belli oluyor.
de89 da en iyi tiras ibaresi kullanmis. simdi ikisini de kullanmis biri olarak once hangisini almami tavsiye edersin. tam olarak aradigim konforlu bir sinekkaydi tiras. (arada sirada jiletli ustura kullaniyorum yuzumu kesmeden, ayrica zaman problemim yok)
Dediğim gibi ikisi çok farklı aletler. Benzer olsalar birini tavsiye edebilirim ama çok çok farklılar. Konforlu bir tıraş, az tahriş istiyorsanız EJ daha iyi. R41 konforsuz değil ama tıraş olurken insanın cildini daha fazla yoruyor. İkisini de kullanmadan farkı bu şekilde anlatabilmem çok zor. EJ yumuşak yumuşak sakalları keserken, R14 tabiri yerindeyse çatır çatır kesiyor. EJ ile 3 perdede yakaladığınız pürüzsüzlüğü eliniz alıştıktan sonra R41 ile tek perdede yakalabilirsiniz diye düşünüyorum. Ama dediğim gibi çok çok daha fazla dikkat etmeniz lazım. Arada bir ben de jiletli ustura kullanırım ama bu makine bence jiletli usturadan da daha agresif. Bana kalırsa, ikisini birden alın Her ikisi de farklı bir tıraş deneyimi veriyor. Sanırım ikisini 120 TL'ye falan alabilirsiniz kargosu dahil