08/12/2012, Saat: 23:43
Bu konu hakkında çok bilgili değilim ama fazla meyve yemek fazla meyve suyu içmek insan vücudu için çok iyi değil diye biliyorum.(Lord söylemiş fruktoz tehlikelidir)
Eve çok meyve suyu almam. Daha çok kokteyllerde kullanırım ama içyiğimde oluyor tabi.
Aoçnin domates suyuna bayılırım (cam şişe, domates suyu ve tuz var içinde)
elit naturel üzüm suyu güzel.
bazen marketteyken dimesin meyve sularını sallıyorum öyle alışveriş arabasına portakalları güzel.
cappy hiç almıyorum.
Ankarada demirtepeye giderken(kızılay tarafından giderken) volkan piknik var orada taze sıkım karışık meyve suları içmeye bayılırdım. Kivi suyu çok güzeldi bol posalı Narları da güzeldi.. Ankaralılar gidin ve ayakta tutun volkan pikniği..
ama tabi ki ne kadar kimyasal dolu da olsa forever capri-sun:
Eve çok meyve suyu almam. Daha çok kokteyllerde kullanırım ama içyiğimde oluyor tabi.
Aoçnin domates suyuna bayılırım (cam şişe, domates suyu ve tuz var içinde)
elit naturel üzüm suyu güzel.
bazen marketteyken dimesin meyve sularını sallıyorum öyle alışveriş arabasına portakalları güzel.
cappy hiç almıyorum.
Ankarada demirtepeye giderken(kızılay tarafından giderken) volkan piknik var orada taze sıkım karışık meyve suları içmeye bayılırdım. Kivi suyu çok güzeldi bol posalı Narları da güzeldi.. Ankaralılar gidin ve ayakta tutun volkan pikniği..
ama tabi ki ne kadar kimyasal dolu da olsa forever capri-sun:
Hiç bir şey ummuyorum,
hiç bir şeyden korkmuyorum,
özgürüm..
Zorba
hiç bir şeyden korkmuyorum,
özgürüm..
Zorba