07/01/2013, Saat: 15:12
(06/01/2013, Saat: 23:51)McOrco Adlı Kullanıcıdan Alıntı: bırkaçyıl evde günde 2 yevaran sayılarda hazırlayıp içtim
yüksek kaliteli bir nargile
köz tavası
kaliteli kömür
ve
el alışkanlığı ile haırlaması ve temizlesi 5 dklık iş
nahkla çift elma
ve
nakhla kırmızı elmatutkunuydum
bulamadığımda el fakirde alırdım tophaneden ali babanın etrafındakı dukkanlardan ve ınternetden alırdım
açık nargile tütünlerine düstüm herzaman yanı kalitede çıkmıyorlardı
duzgun ithal tutun bulunmamaya basladıgında
bizim tutundelerden şerbetlıye dondum
piyasayı rosanna elegeçirince nargileden yavaş yavaş sogudum
şu an adını zikredemeyecegim bir başka markanın tütünü ilede nargileden tiksindim sağolsun o markanın üreticisi artık kullanmıyorum
bilinenlerin aksine nargilenin sürekli kullanımda en iyisi döküm ser olanı değildir çok daha pahalıyada gelse aleminyum ser kusursuz ve sorunsuzdur
contalı tahliye subaplı çinler
kısa ve nadir süreli kullanımda iş görür
ucuz sıvama ser ler hiçbir işe yaramaz
döküm en iyisi diye bilinir ama ser sonu bakır olduğundan küf yapar
tüm ser boydan boya kaliteli aleminyum olanları kusursuz içim sevki yaşatır
ama aşağı yukarı 4-5 kaliteli nargile parasıdır
ben tumunden birkaç modele sahiptim
çoğu dağaldı gitti ama
hala alimyum ser, dev kuzu kehribar ağızlıklı marpuç ve suriye şişe nargilemi saklarım
neredyse yarım milyarlık bir hazıne kıyamadım ona
bende ayrıca marpuç olarak buzlu marpuç tercih ediyorum suyada genelde kar veya soğuk su kullanmaya çalışırım
kömür olarakda genelde saf meeş kömürü kullanıırım çift kat folyo üstüne çezve şeklindeki pirinç kömürlükle içerim bu sayede kesinlikle nargilede yanma olmaz
ayrıca nargile şerbetide ekliyorum sadece suyuna
onun dısnda bir çokda özel yapım sipsim var nargile bence tamamen bir hayat felsefesi bana göre