22/01/2012, Saat: 02:07
benim posta ptt kargo ile 6 günde elime geçmişti. yine aynı şekilde çinden gelen fırçalarımın biri için 1 ay biri için de 3 hafta kadar kargo bekledim. ama genel gözlemim ingiltere kargolarının max 2 hafta içinde elinize ulaşacağı yönünde. zaten oradan postaya verilince genelde çok kısa süre bir sonra yurdumuza ulaşıyor ancak içeride elimize geçmesi biraz zaman alıyor.
sabredin, gerçekten sabrettiğinize değeceğine inanıyorum, bende öyle olmuştu
yine sorular olursa haberleşelim. kutu ilk elinize geçtiğinde ve makineyi ilk kullandığınızdaki hislerinizi çok merak ediyorum.
bu arada sayın prometeus, yakında ben de sizin makineden bir tane alabilirim
Saygılarımla
sabredin, gerçekten sabrettiğinize değeceğine inanıyorum, bende öyle olmuştu

yine sorular olursa haberleşelim. kutu ilk elinize geçtiğinde ve makineyi ilk kullandığınızdaki hislerinizi çok merak ediyorum.
bu arada sayın prometeus, yakında ben de sizin makineden bir tane alabilirim

Saygılarımla
(22/01/2012, Saat: 01:41)PROMETEUS Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Tüm mesaj yazanlara teşekkürler.
Sayın Laktik,
Evet çok haklısınız,
Bende aynı dertten müzdaribim ancak sayın papazeriği'nin dediği gibi biraz ekstra ödeme yapmak gerekiyor takipli posta için, bende ekstra ödeme yapmayıp sabretmeyi tercih ediyorum...
Siz ne sipariş ettiniz acaba, ben sabun, krem ve aftershave sipariş etmek istiyorum ancak gümrükte sorun olurmu bilemiyorum.
papazerigi ve dostlar tecrübelerini paylaşırsa seviniriz...