22/01/2012, Saat: 13:23
(Son Düzenleme: 22/01/2012, Saat: 13:23, Düzenleyen: papazerigi.)
siparişleri verirken önden bize de haber verseydiniz size bir iki şey daha eklerdik
bakın (kendim de alacağım için diyorum) mitchells wool fat i kaçırmayın derim eğer hala şansınız varsa veya adamlarla irtibata geçip ekleyebiliyorsanız...
çok övüyorlar ve mitchellsin tek ürünü. adamlar tek ürünle nam salmışlar, o derece...
ayrıca refilli sadece 13 lira gibi bir şey sanırım ve oldukça da uzun gidiyormuş
Saygılarımla
bakın (kendim de alacağım için diyorum) mitchells wool fat i kaçırmayın derim eğer hala şansınız varsa veya adamlarla irtibata geçip ekleyebiliyorsanız...
çok övüyorlar ve mitchellsin tek ürünü. adamlar tek ürünle nam salmışlar, o derece...
ayrıca refilli sadece 13 lira gibi bir şey sanırım ve oldukça da uzun gidiyormuş
Saygılarımla
(22/01/2012, Saat: 13:13)PROMETEUS Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Az önce lise yıllarımdan beri çok özendiğim Old Spice Aftershave sipariş ettim. Kokusu hafızamdaki gibiyse yüzümdeki ifadeyi hayal edebiliyorum. Aynı zamanda üstadlardan methini çok duyduğum Proraso Tıraş Kremi ve Wilkinson tıraş sabunu...
Mach 3'den kurtulmak biraz pahalıya mal olmaya başladı sanırım. Ve kendimi durdurabileceğimide pek sanmıyorum Ancak sanırım bir kaliteli bir tıraş fırçasından sonra dinginleşirim diye umuyorum...