25/01/2012, Saat: 23:23
evet haklısın
tabi bir de şu mevzu var. bazı jiletlerde bir paketten çıkan bir jilet aynı pakedin diğer jiletini tutmuyor.
ben bu durumu permasharpta yaşadım.
Saygılar
tabi bir de şu mevzu var. bazı jiletlerde bir paketten çıkan bir jilet aynı pakedin diğer jiletini tutmuyor.
ben bu durumu permasharpta yaşadım.
Saygılar
(25/01/2012, Saat: 20:43)eggman Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Ya belirgin şekilde daha keskin ikisindende diyebilrim.Konforluda, özellikle bazı bölgelerde yağ gibi akıyor ama tüm yüz için geçerli deil bu.Bunun dışında üst üste kullanma fırsatı yakalayamadım hiç hep araya bişeyler girdi dolayısıyla 2 gündür tıraş olmuyordum ve genelde ne olsa böyleyken rahat oluyor Ama tahminim yarın tıraş olsam o keskinlik ters etki yapıp tahriş yapacak.
Benim şahsi düşüncem jiletleri denerken en alttan başlamak.Şöyleki Rapiranın verdiği tıraşı görünce gereksiz yere keskin jiletlerle cildi yormaya gerek yok örneğin benim için.
Crystal ve Perma bayadı kullanmadım unuttum biraz tabi Ama yakında tıraş olduğum Feather kadar konforlu değildi tıraşı.Feather ikinci tıraşı çıkaramıyor oda ayrı konu tabi
Ben ne anlatsam boş deneyince görüceksin ki herkesin cildi farklı tepki veriyor biliyorsun