05/03/2013, Saat: 20:33
(05/03/2013, Saat: 05:04)puukko Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Ustura almadan önce kayışı bıçak bilemeden sonra kullanıyordum, sadece kılağı aldığını düşünürdüm.
Ama sanırım ustura ağızları orta bölgeden itibaren çok ince et kalınlığında olduğu için usturadan giden metal resmed hissediliyormuş, yani usturaya kayış inanılmaz fark oluşturuyor, fazlası zararlı bile oluyor yeni yeni kayışladığım usturanın ağzında kırık diş gibi kırık oldu kayışlamadan sonra.
Ayrıca bıçakla kesmediğim kayışı resmen doğradım ustura ile
Ian'nın sattığı kayışlar hakkında yorumunuz var mı
http://www.ebay.com/itm/FS-2-100-Leather...415e17223d
Ucuz etin yahnisi yavan olur sözü ustura kayışları için çok geçerli uyarayım.
http://tiraskeyfim.blogspot.com/
http://saklinotalar.blogspot.com/
http://saklinotalar.blogspot.com/