02/02/2012, Saat: 20:10
(02/02/2012, Saat: 19:32)sifujack Adlı Kullanıcıdan Alıntı:sence taraklilar daha mi guzel ve hangi modeli onerirsin?(02/02/2012, Saat: 03:17)Fallschirmjäger Adlı Kullanıcıdan Alıntı: özellikle elinde sıfır kutusunda bu aleti satan biri varsa bana lütfen mesaj ile ulaşsın hala alamadım bu tıraş aletinielinde hiç alet olmayanlar için wilkinson çok güzel bir başlangıç aleti.ama başlangıçtan sonrası için gerek yok.
kullandığın earth makine aşağı yukarı wilkinsona yakın ayardadır.bu yüzden wilkinson seni pek memnun etmez.bence buna para vereceğine; biraz daha bekle para biriktir ej de89 yada onun ayarında merkur hd al. hatta elim alıştı ustalaştım dersen merkur taraklı modellerden yada slant al.bunları ömür boyu kullanırsın. wilkinson asla kötü alet değil,piyasadaki çin mallarını(rimei hariç) yada yüze uygun görmediğim yumayı denemektense(yumayı 11 yıl yüz traşında kullandım) wilkinson kullanılır ama ortalama mild olduğundan çok iyi bir alette değil.herhangi bir markette görsen alırsın ama postayla getirtmeye vs değmez. onun yerine rimeiyi öneniririm . rimei için postayla getirtmeye uğraşmaya değer.
wilkinsonla yakın traş olmak için enaz permasharp ve daha keskin jiletler kullanmalı. rimei biraz daha agresif olduğundan wilki kadar jilet ayırmıyor.biraz el alışınca çok yakın güzel traş veriyor rimei.
tabi sebebiyle beraber lutfen.