Wilkinson komşum, iMac'in önündeki cam panel, dediğiniz gibi vida vs gibi bir şeyle değil, tamamen mıknatıs çekme gücü kullanılarak yapıştırılmadan oturtulmuş bir cam. Bu camı, bir cam vantuzuyla tutup çekiyorsunuz ve cam çıkıyor. Ancak kesinlikle temizleyemeyeceğiniz toz dolacak açtığınız anda.
Sis olayı geçen sene benim de başıma geldi, ekran karanlıkken ya da kapalıyken köşelerden başlayan ve sonra yayılan bir buğulanma oluştu. Bu tamamen tozdan mütevellit kirlenmenin belirtisi. Çok rahatsız oldum, servise verdim, garanti kapsamında cam paneli söküp içini bir güzel temizlediler, şimdi pırıl pırıl ama "bir kaç yılda bir tekrarlayacak, bundan sonrakilerde küçük bir servis ücretiyle temizleriz" dediler, ben de öyle tahmin etmiştim servise götürürken.
Sis olayı geçen sene benim de başıma geldi, ekran karanlıkken ya da kapalıyken köşelerden başlayan ve sonra yayılan bir buğulanma oluştu. Bu tamamen tozdan mütevellit kirlenmenin belirtisi. Çok rahatsız oldum, servise verdim, garanti kapsamında cam paneli söküp içini bir güzel temizlediler, şimdi pırıl pırıl ama "bir kaç yılda bir tekrarlayacak, bundan sonrakilerde küçük bir servis ücretiyle temizleriz" dediler, ben de öyle tahmin etmiştim servise götürürken.
(29/03/2013, Saat: 01:02)Wilkinson Adlı Kullanıcıdan Alıntı: SSD'den kaynaklanıyordur. Bende SSD'ye geçeceğim ama LCD'yi sökmek gerekiyor. Hem garanti gider hem içeri toz dolabilir. Servise de vermek istemiyorum başka bilgisayarım yok. Benim Imac'den tek memnun olmadığım konu ön camda içerden buğulanma oluşuyor. Cihaz açıkken farkedilmiyor ama kapalıyken beyaz sis gibi görünüyor. Ön camı vantuzla çekip içerden silmek gerekiyor falan. Sizde böyle bir sorun var mı?