24/04/2013, Saat: 13:26
Anlıyorum sayın Lord bilgiler için teşekkür ederim.Aslına bakarsanız ben jaguar ımla çok mutluyum ve porsuk yer yer düsünsemde yüksek ücretler odeyerek bir shavemac, simpson etc almayı gozume kestiremedim ve ucuz porsuklarında bana domuzdan farklı bir his yasatacagına pek inanmadım taki sizin FS 24mm VE M&F 25 mm karsılastırmanızda FS 24 için söylediklerinizden sonra fikirlerim degisti.
25-30 dolara tabiki üst kalite beklemem ama yonlendirmenizden yola cıkarak daha once hıc porsuk kullanmamıs biri olarak bu 2 urunden biri ile mesut olabiririm diye düsündüm.
Son bir sorun banada LİJUN daha mantıklı geldi ama kıl boyu LIJUN 57mm FS 52mm eskiuye3315 üstadım uzun kıl suratta semsiye gibi acılıyor sıkıntı oluyor demisti bu baglamda 52mm FS Dahamı derli toplu bir sekilde isini yapar sizce?
25-30 dolara tabiki üst kalite beklemem ama yonlendirmenizden yola cıkarak daha once hıc porsuk kullanmamıs biri olarak bu 2 urunden biri ile mesut olabiririm diye düsündüm.
Son bir sorun banada LİJUN daha mantıklı geldi ama kıl boyu LIJUN 57mm FS 52mm eskiuye3315 üstadım uzun kıl suratta semsiye gibi acılıyor sıkıntı oluyor demisti bu baglamda 52mm FS Dahamı derli toplu bir sekilde isini yapar sizce?