18/05/2013, Saat: 17:31
(18/05/2013, Saat: 17:17)detay Adlı Kullanıcıdan Alıntı:(18/05/2013, Saat: 17:04)tipsol Adlı Kullanıcıdan Alıntı: kazımdikici hocam temiz ugrassız ve agresif tıraş seviyorsan hic durma. ben hergün tıraş olmak zorunda olan biriyim geldiği günden beri elimden düşüremiyorum, sadece 2 gün once gillette slim ayar 9 da tıraş oldum yok olmadı kesmedi beni sonra hemen r41 e donüs.
Tipsol Hocam bunu R41 almadan önce de yazmıştın.Slim'in 9. ayarı bile kesmiyor demiştin.Bu sözün üzerine dün uzun zamandır tıraşını unuttuğum Slim'le, 9'a ayarlı tıraş oldum.Daha önce bunu denemişmiydim hatırlamıyorum fakat yüzümde bıçaksız alet sürtüyormuşum hissi uyandı sakal kesilmesine rağmen.Sanırım bu hissiyat, hergün R41'le tıraş olmaktan kaynaklı kesim hissiyatı.
Evet doğrudur üstadım R41 in o catur cutur kesme sakalı tertemiz asagı indirme hissiyatı bir başka. daha öncede söylediğim gibi ilerde tek bir tıraş aleti tek sabun tek fırça etc olacak demiştim tıraş aletim R41 karar verilmiştir. Digerlerini sadece koleksiyon amaçlı tutarım sanırım.