31/05/2013, Saat: 13:07
"Bir jileti kac defa kullaniyorsunuz?" baslikli bir konu var, oraya bakabilirsiniz.
Ben bir jileti ne kadar pahali da olsa bir defa kullaniyorum. Sari gillette 7 o'clock'u iki defa kullanayim dedim yuzum hasat oldu. Her tiras sifir jilet.
Makinadan cikartin, hafif sallayin ve kagidina sarin derim ben.
Cok uzun sureli kullanimda gozle goremeyeceginiz paslanmalar olabiliyor bildigim kadariyla.
Dedigim gibi, ilgili baslikta daha kapsamli aciklama mevcut, ben ozet gectim size
Ben bir jileti ne kadar pahali da olsa bir defa kullaniyorum. Sari gillette 7 o'clock'u iki defa kullanayim dedim yuzum hasat oldu. Her tiras sifir jilet.
Makinadan cikartin, hafif sallayin ve kagidina sarin derim ben.
Cok uzun sureli kullanimda gozle goremeyeceginiz paslanmalar olabiliyor bildigim kadariyla.
Dedigim gibi, ilgili baslikta daha kapsamli aciklama mevcut, ben ozet gectim size
(31/05/2013, Saat: 12:42)hwwwest Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Arkadaşlar merhaba,
3 sorum olacaktı;
1- Feather marka jiletimi 10 gün önce taktım ve 4 kere tıraş oldum. sizler ne kadar sürede ya da kaç tıraştan sonra değiştiriyorsunuz?
2- makinam çift taraflı olduğu için hangi tarafı ne kadar kullandığımı da bilmiyorum, bunun bir yolu var mı
3- Bir de kullandıktan sonra makinanın ağzını gevşetsem ve jileti makinadan çıkarmasam, o şekilde bıraksam bir zararı olur mu?
Hala oldukça keskin geliyor bana, oysaki sakallarım sert sayılır.
Teşekkürler