16/07/2013, Saat: 13:15
(Son Düzenleme: 16/07/2013, Saat: 13:45, Düzenleyen: eskiuyemnt.)
Konyada yeni açılan ufak çapta bir market var. Allah işini rast getirsin. Dün akşam oğluma süt alırken, arkada personel kapısına astıkları yaprak jilet gözüme çarptı. İlk kez markette yaprak jilet görüyordum. Perma sharpı kartuşların arkasına bir yere sıkıştırmışlar. 5 lik 1 kutu aldım, bu sabah denedim. Bu nasıl güzel bir tıraş Allahım, featheri ebediyyen unutturacak cinsten. R41 ve maca root kremin bol köpüklü yardımıyla tertemiz bir tıraş, en ufak bir sakal kalıntısı, yahut minimal bir pürüz asla yok. Tahriş sıfır, İnanılmaz. Hiç bir perma iddia ediyorum bu kadar güzel tıraş vermez. bir kaç aydır değişik permaları ara ara denedim bu perma olamaz dedim. Sanırım 10-15 tane kalmıştı. Tüm kapıya astıklarını almaya gidiyorum. Bu kaçmaz. Sanırım seriye göre fark edebiliyor her markada yaprak jiletler. Her zaman bu kadar kalitelisine denk gelmiyor insan.. Tek cümleyle konforu olağanüstü artmış bir feather. Evet tam olarak bu. Düşündüm de yabancı marka jiletlerde mutluluğu aramak ne kadar gereksiz geliyor bazen. Ülkemizde bulunan ve çok daha hesaplı kaliteli ürünlere biraz daha ağırlık vermeliyiz sanırım. En azından jilette bu böyle olmalı derim. Saygılarla..