18/07/2013, Saat: 18:41
(Son Düzenleme: 18/07/2013, Saat: 18:42, Düzenleyen: theunnamed.)
O zaman 1K ve 10K Naniwa ss
4K/8K Norton, daha maliyetli olacak ama yapacak bişe yok gibi
10K naniwa ss yerine Chinese 12K alırsak biraz daha serinletir cebimizi herhalde.
4K/8K Norton, daha maliyetli olacak ama yapacak bişe yok gibi
10K naniwa ss yerine Chinese 12K alırsak biraz daha serinletir cebimizi herhalde.
(18/07/2013, Saat: 17:46)hedehodo Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Evet bence guzel bir setup. Ama dedigim gibi sadece coticule ile yada 4/8k norton yada 5/8k naniwa ile cok uzun bir zaman touch-up ile devam edebilirsiniz. Ayrica her tasin kendine gore karakteristigi farkli, her agiz her insana hos gelmeyebiliyor.
Benim sevdigim 1-2 setup asagidaki gibi. Tekrardan soylemeyi unutmayayim, tamamen benim tecrubem, bu isi uzun zamandir yapan arkadaslarin da deneyimleri onemli onlarinda fikirlerini alin.
1k chosera
5k,8k,12k naniwa ss yada 12k ss yerine 10k ss.
veya
1k chosera
BBW
Coticule (bebek yagi ile finishing yaptigimda oldukca hosuma gidiyor)
1k chosera
norton combo 4/8k
coticule yada 12k naniwa
1k chosera yerine girit tasi da kullanabilirsiniz. Fakat bence chosera daha tutarli sonuclar veriyor, girit tasi nihayetinde dogal bir tas.
12k yerine Chinese 12k da kullanilabilir cogu kisi cok cok guzel oldugunu soyluyor ve oldukca ucuz.
Son olarak sentetik taslari genellikle her kullanimdan sonra duzlemek gerekiyor bu islemi zimpara ile duz bir alanda yapmak mumkun ama ben DMT 325 almistim oldukca memnun kaldim. DMT325 caki bicak bilmek icin de oldukca ideal.
(18/07/2013, Saat: 17:04)theunnamed Adlı Kullanıcıdan Alıntı: O zaman komsum sonuc olarak
1K
BBW
Coticule
Bu mudur ?
www.BarbarosRazors.com