13/08/2013, Saat: 00:06
(13/08/2013, Saat: 00:03)fergus Adlı Kullanıcıdan Alıntı:(15/04/2013, Saat: 13:45)onur98 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:(06/03/2013, Saat: 13:14)fergus Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Fazla zaman kaybetmemek , bana uygun olacağını düşündüğüm küçük boy bir fırça denemek , ayrıca daha birinci dakikada referans bir fırça ile işe başlamamak adına Simpson Tulip 1 Super Badger siparişi verdim. Umarım sorunsuz ulaşır. Hakkında genel olarak güzel yorumlar var nette. Aramızda belki kullananlar vardır. Buradan başlıyoruz bakalım nereye gider.
@fergus komşu, fırça gelince köpürtmeye dalıp yorum yazmayı unuttu sanırım.
bir kaç ay oldu fırçayı kullanmaya başlayalı , çok memnunum , boyut küçük gibi gözüksede benim yüzüm için gayet yeterli. rahat hareket ediyorum , hem sabun hem kremle denedim , tasta ve yüzde köpürterek kullandım , her yola gelen bir fırça , şu ana kadarki favorim arko sabun ve tasta köpürtme. orta yoğunlukta köpük yapıyor. çok fazla taşımadığı için genelde 2 yada üç seferde tamamlıyorum tüm yüzümü..3-4 dakika kadar yüzüme masaj yapıyorum , backbone olarak gayet sağlam duruyor , şu ana kadarki kullanımımda fırça yeterince açıldı , gün geçtikçe güzelleşiyor. kaliteli boyut olarak küçük bir fırça arayanlara tavsiye ederim.
Fırçanızı kaliteli sabunlarla denemenizi öneririm, cella, tabac yahut netten bulabileceğiniz kaliteli sabunlar..