16/08/2013, Saat: 11:24
(16/08/2013, Saat: 11:05)mornetto Adlı Kullanıcıdan Alıntı:(16/08/2013, Saat: 10:15)sertaç Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Dr Harris soap
Simpson Ehsan x2l colonel
Gillete Black Adj Long
Astra yeşil
Paşabahçe iğde
444 balsam
Bugünde köpükte sıkıntı vardı resmen yapamıyorum bu sabundan istediğim köpüğüsanırım benim teknikte sıkıntı var
Üstadım suyun içinde beklettiğimiz fırçayı 2 dakika kadar sabunda yavaşça gezdirelim, sulu bir kıvam olacak. İki dakikadan sonra sabun kasesinin içindeki suyu köpürtme kasemize boşaltıp, yine bol sulu fırçamızı silkelemeden, sabunu ve suyuyla köpürtme kasemizde 2 dakika kadar daha çevirelim. Muhteşem köpük çıkacaktır.. Kesinlikle her gün uyguladığım yöntem bu.
En zor, sert sabunda dahi bol sulu fırçamızı sabun üzerinde biraz daha fazla gezdirdiğimizde bile bu köpüğü elde edebiliriz.. Bunun yanında ortaya çıkan köpüğün koruyuculuğu olmadığı, hafif bir köpük olduğu düşünülebilir asla, eğer sabununuz eğer dr harris gibi kaliteli bir sabunsa, cildinizi kusursuz koruyacaktır. Dediğim gibi 2 dakika sulu fırça sabun üzerinde gezdirilir, 2 dakika da köpük kasesinde çevrilir. Konu zaman darlığı olabilir siz geç kalmamak için sabun üzerinde köpürtüp yüzünüze sürüyor olabilirsiniz, ama başka bir kasede köpürtmek çok daha bol köpük verecektir üstadım, emin olun..
üstad kasede yapıyorum ama cok ınce oluyor kopuk kıvamını sevmıyorum ama anladım kı kısa sure benım sorunum

Yiğit harmanları, yığınaklar,
Kurulmuş çetin dağlarında vatanların.
Dize getirilmiş haydutlar,
Hayınlar, amana gelmiş,
Yetim hakkı sorulmuş,
Hesap görülmüş.
Demdir bu... Ahmed Arif
Kurulmuş çetin dağlarında vatanların.
Dize getirilmiş haydutlar,
Hayınlar, amana gelmiş,
Yetim hakkı sorulmuş,
Hesap görülmüş.