03/09/2013, Saat: 01:52
(03/09/2013, Saat: 01:49)Delidumrul Adlı Kullanıcıdan Alıntı:(03/09/2013, Saat: 01:36)geldigitti Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Bilmiyorum, ama yaptığımın yanlış olduğu sonucundan anlaşılıyor. Bastırmaya gelince bıyık bölgesinin zorluğundan dolayı bir türlü temiz alınamadığı için bastırmak zorunda kalıyorum, doğrudur, ama boğaz bölgesine çok büyük hassasiyet gösteriyorum. Çekiştirmesinden söz etmişsiniz, bende de özellikle çene bölgesinde yaptı.
Zorluğundan dolayı bıyık bölgesini kartuşlularla almaya karar verdim.
Üzerine basa basa söylüyorum BASTIRMAYINyüzünüzde sakal kalıyorsa bırakın üçüncü perdeye kalsın.
İlk zamanlar bunu anlamıyoruz ama bir anda sakalın tamamını kesme isteği oluşuyor buda daha baskılı bir tıraş yapmamıza sebep oluyor.
En düşük baskıyı uygulayın zaman içinde en doğru baskının nasıl olaması gerektiğini anlayacaksınız.
Ayrıca tıraş aletinizin ayarını düşürün bence. Ayarlı alet kullanan üstatlar daha iyi bilirler ama sanki yeni başlayanlar için fazla gibi geliyor bana.
Aslında bastırma (kalan sakalı alma) çabamın altında daha az perde ile daha az tahriş hedefi yatmakta.