28/02/2012, Saat: 13:13
Dün cellayla ilk tıraşımı oldum.Merak ettiğim için önce FS porsuk kılı fırçamı cellaya sadece değdirdim;bir gün önce tıraş olduğum için amacım sadece cellanın buna nasıl bir tepki vereceğini gözlemlemek olacaktı.Daha sonra köpürtme kabında fırçamla oynamaya başladım,fırçayı cellaya çok fazla muhatap etmediğimden köpük konusunda da açıkçası çok fazla beklentim yoktu.Arada bir durup:’acaba fırçayı cella sabuna biraz daha sürsem mi?’ diye de düşünmedim değil.İyi ki de aklıma takılan bu düşünceye itibar etmemişim.Fırça kapta dolanıp, bir süre sonra nereden doğduğu belli olmayan köpüklerle dolmaya başlayınca :’olmaz böyle bir şey’ demekten kendimi alamadım.Badem kokusunu pek sevmem ama,bu köpük bana kabı doldurma anlamında cellanın şampiyonluğunu ilan etti.Arko bu anlamda ikinci sıraya düşse de,yoğunluk ve klasik kokusuyla cellanın koltuğunu paylaşır diye düşünüyorum.Arkomuz memleketimizin sabunu olmayıp onu da dışarıdan almak zorunda kalsaydım o da bende güzel duygular uyandırırdı.Arkoya TABAC türü kaliteli bir ambalaj yapın ve adını değiştirip bir de ufak bir nemlendirme özelliği ekleyin,bence tıraş dünyasında
Liderliğe oynayacaktır.Neyse kısa kesmekte fayda var cellayla tıraşım zevk verdi ve köpük oluşumu beni büyüledi..
Saygılar..
Liderliğe oynayacaktır.Neyse kısa kesmekte fayda var cellayla tıraşım zevk verdi ve köpük oluşumu beni büyüledi..
Saygılar..