03/10/2011, Saat: 19:54
(03/10/2011, Saat: 18:09)ilkerxxx Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Teşekkür ederim arkadaşlar.evet ıstanbuldayım ama ıstanbulun en buyuk ılcesındeyım
Mcorco sen İstanbulda değilmiydin sana daha çabuk gelmesi lazımdı. Gümrükcü 2 perde tıraş oluyum diye almış olmasın.
Papazerigi dostum şekerlerden birini yedim diğer ikisinide evdekilere verdim. Siz gelin ağzımızı tatlandıracak birşey bulurum ben
Benim makinayla ilk tıraşım değil. Yıllardır mach3 le tıraş oluyorum. Aylardır da ming-shi ye takılı feather, permasharp, derby ile tıraş oluyorum. Tersden düzden her yönden alıyorum. 5-6 perde tıraş oluyorum. Yüzüm iyice alıştı. Aslında çelik usturaya geçecektim direk ama kayışı, bilemesi, fiyatı beni sıkıntıya sokar ve tıraşdan soğurum diye yaprak jiletlerle ilgileniyorum. Jiletli usturaları ise hiç düşünmedim düşünmüyorum. İyi bir yaprak jilet, iyi bir jilet tutucu, iyi bir ön hazırlık ve iyi bir teknik ile jiletli usturadan daha yakın tıraş olunabilir. Olduğumada inanıyorum.
Temizlik için pamuklu bez ve kulak çöpü diyorsun anladım. Futurumu her tıraşdan sonra mutlaka temizlemeyi düşünüyorum.
Stand ı geldiğinde paylaşırsan ve bir kağıt üzerine kaba taslak çizersen kendim yaparım. Elimde her türlü alet edavat var. Elimden o işlerde gelir sıkıntı olmaz.
dolayısıyle dagatımı en yavas ve yogun olan yerınde
cınden alısverısı aynı anda yaptıgım ınsanlardan bazen
12 15 gunde gelen olmasına ragmen bana 40 gunu buldugu oluyor ulasması paketlerımın
Bir de böyle düşün - Büyük Hilmi