05/11/2013, Saat: 13:41
Eski işim ve çalışma şartlarım yüzünden yeri geldiğinde pilastık bardak içinde soğuk suyla olsun aralarda tuzlu su olsun ve çoğunlukla kuru kuru traş olunmuş ve kullanım hayatının sadece %20 sinde sabun eşliğinde kullanılmış, 6 aylık traş yasağı sırasında içinde jilet unutulmuş ve benim gibi bir adama yaklaşık 12 yıl dayanabilmiş benimle 8 ülke ve Türkiye'nin %80 ini dolaşıp sağlam kalan basıt ucuz ve severek kullanmaya devam ettiğim güzel bir alet Tek kötü anım ilk aldığımda üretim sirasında kenarında kalan çapakların kurbanı olmuştum kullanmadan önce köşelerini kontrol edin onun dışında tasarımı yüzünden traş sırasında çabuk doluyor ve tıkanıyor yarım tur açıp kafayı gevşetırsenız kolay temızlenıyor, jiletı çıkartmak değiştırmek için Gillette TTOlar gibi 3 tur çevırınce kafa çıkıyor, bakımları ve temizlenmesi basıt paslanma derdi yok. Ucuz bazı makinalarda zamanla sapın içindeki dişlerde sorun olabılıyor ve jileti tutamaz hale geliyor WS Classici ilk aldığımda dişleri pilastık diye tahmınen 5-6 ay götürür beni diye tahmın etmiştim ve yanılmışım 12 yılda ilk günkü traşı ve konforunu hiç kaybetmedi. Yeni başlayanlar için tavsıye ederim kullanımı ve tekniğini öğrenmesi kolay ileri düzey kullanıcılar içinde yorgun ve keyıfsız oldukları günlerde elllerinin altında bulunması gereken bir alet ve evet kendınızı kesmeniz zor anca bir veya iki defa başarmışımdır bir yerimi kanatmayı