14/11/2013, Saat: 23:48
(14/11/2013, Saat: 23:13)muzoman Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Arkadaşlar İzmir de okuyorum.Ve jilet ile tıraşa meraklıyım ilk olarak ucuz bir makine ve iyi bir kutu jilet alıp denemek istiyorum.Cildim hassas değil ve saç seyrek bir sakalım var .Şimdi size sormak istediğim bir kaç sorum var. İlk olarak( milyonlarca kez sorulan soruyu tekrar sormak istiyorum çünkü diğer konular hep eski tarihli) bana 25 tl altı hangi makineyi ve jileti önerirsiniz.İkinci olarak ise İzmir de böyle bir ürünü nerede bulabilirim(konak yada bornova deyip bırakmazsanız biraz daha ayrıntı verirseniz sevinirim ) son olarak da bana tıraş jeli yada köpüğü yada sabunu tavsiye edermisiniz veya alırken neye bakmam gerektiğini söylermisiniz. Ayrıca sinek kaydı tıraş olmayı seviyorum tıraştan sonra sakalın hafif karartısını görmek istemiyorum bunu nasıl önleyebilirim.Bu yazıyı buraya kadar okuyan herkese yardım edemese bile zaman ayırdığı için çok teşekkür ederim.
Merhaba hoşgeldiniz 25 tl altı en verimli makina wilkinson olacaktır metro da 10.99 tl başlangıç olarak arko sabun ve arko krem edinin ve bir fırça bunları heryerden bulabilirsiniz sanırım.sinek kaydı tıraş olmayınız bu tavsiye edilen birşey değil cildinize oldukça zararlı.
Sent from my iPad using Tapatalk
e mail adresim tipsol@me.com