24/11/2013, Saat: 23:15
(Son Düzenleme: 24/11/2013, Saat: 23:21, Düzenleyen: UltrAmiraL.)
(23/10/2013, Saat: 00:14)hergele Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Ahanda virüs girmiş, hayırlı olsun
Hoşgeldiniz...
Hergele dost ne demek istediğini ilk başta anlamamıştım. Sonrasında ise latifeyi fark etmiş hoşuma gitmişti. Şimdi ise şaka yapmadığını anlamış bulunmaktayım.
Yahu nereden girdim bu foruma bilmem ki... Harbi virüs gibi girdi kanıma. Önce Ali Bıyık, Sedef, Arko sabun sonra Wilkonson Sword, Arkonun tüm tıraş kremlerinden bir örnek, Nivea Tıraş Kremi, daha sonra fırsat oluştu Tuğrul hocadan Coolcut aldım, yetmez deyip Ocak ayında yurt dışından gelecek arkadaşa progress ve Dogo ustura aldırdım. Ve bazı tıraş sabunları ve tıraş sonrası ürünleri de cabası. Ama elim ayağım durmadı. en sonunda acaba İmpa'da var mıdır diye gittim De89 için bulamadım onun yerine ej de 35611 aldım. (Ayrıca bu sap daha şık göründü gözüme belirteyim) gitmişken denemelik jilet aldım. En son formülü değişmiş muhabbetlerini okuduğumdan dayanamadım Proraso sabun aldım. Hayır daha bir ay da bu noktaya geldiysem halim çok fena
Şaka bir yana bu güzel aletler ve tıraşı zevkli hale getiren diğer ürünlerle tanışmama vesile olduğunuz için, siz değerli forum üyeleri dostlara teşekkür ederim.
Edit: Resim ekledim
Not: Bu Elios jileti duyan var mı ? Alman malı bir jilet. İmpa epey övdü jileti.