04/10/2011, Saat: 15:31
yorumunuz için teşekkürler hocam
resimlere baktım çok komik şeyler var
orj: "Distributed by Procter&Gamble UK Weybridge Surrey""innovation place"
sahte: "Distributed by Brocter&Hamble UK Meybridge Hurrey" "innovation Blace"
resimlere baktım çok komik şeyler var
orj: "Distributed by Procter&Gamble UK Weybridge Surrey""innovation place"
sahte: "Distributed by Brocter&Hamble UK Meybridge Hurrey" "innovation Blace"
(04/10/2011, Saat: 14:39)eskiuye3315 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: ilker senim jiletlerin orginal olup olmadığı ile ilgili zaten birşey yok dediğin üzere herşeyi çözümlemişsin.. Yalnız o satıcı ile ilgili yanıldığın noktalar var birincisi forumlardan biri yanlış anlamıştır o dilden dile dolanmıştır diye bişey olamaz bu işi meslek gibi sahiplenen insanlar varken bu dediğin yanlış olur. ikincisi feedback olarak kime baktığını bilmiyorum ama idiotdoc yıllardır dridiot jason adlı satıcıyı taklit eden aynı ülkeden birisi ve sana fake Süper iridium jilet linki veriyorum http://badgerandblade.com/vb/showthread....-Stainless. ayrıca Feedback olarak %100 nerde yazıyor ben göremedim benim gördüğüm %99.1 bugün itibarı ile..
Aynı satıcıdanmı bahsediyoruz onu bilmiyorum ama dediğim gibi herkese orginal veya herkese sahte ürün gönderir diye birşeyde yok ayrıca aynı kutu içerisine karışık paketler atıldığınıda biliyorum. Şu da bir gerçekki feather ile ilgili sahte yazısı bende okumadım sadece o satıcının genel prototipi üzerinden yorumladım . Sen jiletlerin konusunda rahat olabilirsin bu süphe götürmez...Ayrıca Ebay üzerinden çok kez alışveriş yaptım insanlar o kadar kolay sahtekarlıklar yapıyorlarki akıllara zarar. o yüzden bence feedback ten ziyade alışveriş yapan insanların forumlardaki yorumlarını okumanız faydanızadır diye düşünüyorum. Gerisi Gümrük vs artık.