21/12/2013, Saat: 18:30
(21/12/2013, Saat: 18:24)McOrco Adlı Kullanıcıdan Alıntı: oradada ekonomık ama ekmek fırınları bıle etlı ekmek yapıyor
güründe dolanıp
birçok fırını denemiştim![]()
kastamonu kır pidesi gibi yapıyorlar
Karadenize yaklaştıkça hamur kalınlaşıyor, nihayet Trabzonda yumurtalı sucuklu pide boyu kısalmış şekilde ve etli bir hamur sizi karşılıyor başkan

İyi kızarmazsa, ateşten uzak ve yavaş yavaş pişmeli böyle olmazsa bütün tadı kaçıyor.
Konyada incecik bisküvi hamurları gerdirilerek açılıp, kesinlikle top top olmayacak şekilde üzerine kıymalar serpiştirilerek, tam anlamıyla GEVREK biçimde kızartılarak pideden ziyade kıtır bir hamur şeklinde çıtır çıtır kıvamda etliekmek sunulmakta. Bu ise gerçek pide olarak düşünenleri yanıltıyor. Şahsen Karadenizin etli etli hamurunun tokluğunu, çıtır pidelere tercih ederim. Pide yediğimi anlıyorum en azından
