10 luk paketi bitirince cesaret edip 100lük paket aldım, sahtesi olabilir diye korktum, başka bir şey olsa üzülmem ama 100 jilet kullanmadan atmak zoruma gider, ve bugün tıraş ön hazırlığı fazla yapmadan sadece tıraş öncesi el kremi suratıma sürerek bir hazırlıkla çok güzel bir tıraş oldum, hatta son zamanlarda çene altı bastırmadan tersden almaya başladım son perdede, sıfır tahriş pürüzsüz tıraş bu pakettede devam etti, stok yapacağım jilet bu olacak, günlük tıraş olduğumdan perma cildi yorma ihtimali olduğundan hiç denemedim ama senelik izinde 4 günde bir tıraş olacağım için bir paket bulundurabilirim, ama standart jiletim bu olacak, sakalım sert ama çok sık değil ve ağarmış sakal çok olduğu için esnek olmayan sakalım var, belkide rahat tıraşın sebebi tıraş öncesi krem olabilir, bunları niye yazıyorum; tıraşa yeni başlayanlar ve daha önce hazırlık yapmadan bu jilet ile tıraş olan yada rus malı diye burun kıvırma durumu olur diye, zaten kullanabilecek piyasada bulunan genel jiletler rus yapımı, kullanmayan varsa kullanmalı ve farkı görmeli,
RAPIRA SUPER STAINLESS (pembe/mavi/siyah) RUSYA
|
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konuyu Okuyanlar: