Vaktim vardı, az önce jiletli ustura ile tıraş oldum. Bildiğimiz berberlerde kullanılan Ali Bıyıklı usturası. Bu arada denge ve kalitesi bence bayağı güzel. Sabun olarak Blueness klasik sabunu, Isana Pure Badger fırçamı ve jilet olarak ta Perma Sharp'ı (eski üretim, çift kağıda sarılı tip) kullandım.
Blueness sabun çok iyi ve dolgun köpük vermesine rağmen bana biraz kuru geliyor, nemlendirici özelliği biraz daha fazla olsa cidden bayağı memnuniyet verici diyebilirim.
Şu an halen Geltir Scuttle'a kavuşamadığımızdan köpüğe normal bir porselen çorba kâsesinde kıvam verdim
.
Bu Perma'nın usturamda verdiği performansı şu ana kadar usturamda denediğim hiçbir jilette bulamadım. Hasarsız, tahrişsiz, zevkli bir tıraştı, güzel bir yemeğin verdiği hazzı hissettim diyebilirim
.
Bu arada itiraf etmeliyim bu tıraşta Ali Bıyıklı usturam bizim Muhle R41'den daha az agresif geldi bana. R41 ile tıraş bir zevk ama doğru jilet kombinasyonu olmazsa yiyor adamı resmen
Blueness sabun çok iyi ve dolgun köpük vermesine rağmen bana biraz kuru geliyor, nemlendirici özelliği biraz daha fazla olsa cidden bayağı memnuniyet verici diyebilirim.
Şu an halen Geltir Scuttle'a kavuşamadığımızdan köpüğe normal bir porselen çorba kâsesinde kıvam verdim
.Bu Perma'nın usturamda verdiği performansı şu ana kadar usturamda denediğim hiçbir jilette bulamadım. Hasarsız, tahrişsiz, zevkli bir tıraştı, güzel bir yemeğin verdiği hazzı hissettim diyebilirim
.Bu arada itiraf etmeliyim bu tıraşta Ali Bıyıklı usturam bizim Muhle R41'den daha az agresif geldi bana. R41 ile tıraş bir zevk ama doğru jilet kombinasyonu olmazsa yiyor adamı resmen