28/04/2014, Saat: 12:08
eskiuye3315 üstada tebrik ve teşekkürlerimi buradan iletiyorum. İlk seferde böyle güzel bir sabunu yapması da ayrı bir başarı ama elbette ben de denemek isterdim. Umarım daha çok ürünü bizlerle paylaşır (kısaca devamını bekliyorum). Üstad buraya cevap yazmamış ama başka sabun planları da var mı öğrenmek isterim. Böyle paylaşımlar arttıkça forum daha da şenlenecektir. Sabun yapmanın zor ve sabır gerektiren bir süreç olduğunu bildiğim için yaptığının kıymetini gayet iyi anlıyorum ama sıradan bir çok konunun bile rağbet gördüğü forumda bu denli zahmete girilmiş bir konunun bu kadar az ilgi görmesi ayrıca düşündürücü.
İncelemeleri yapan error ve ihtilaf arkadaşlarımıza da unutmamak gerekir. Kendilerine teşekkür eder ve devamını beklerim.
Kısacası emeği geçen herkese yeniden saygı ve sevgilerimi iletiyorum, saygılar...
İncelemeleri yapan error ve ihtilaf arkadaşlarımıza da unutmamak gerekir. Kendilerine teşekkür eder ve devamını beklerim.
Kısacası emeği geçen herkese yeniden saygı ve sevgilerimi iletiyorum, saygılar...