08/05/2014, Saat: 12:12
(08/05/2014, Saat: 11:36)Chinaski Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Sıhhatler olsun hocam, bu alet nasıldır peki? 34C ile kıyaslarsanız mild/aggressive skalasını merak ettim. 34C beğendiğim bir alet çünkü.
Öncelikle görünüm olarak bakarsak, alet 34C gibi 2 parçalı değil 3 parçalı bir alet ve sapta kozmetik farklılıklar var. Kafa yapısı 34C ile neredeyse aynı olmakla beraber işçilik Merkur kadar iyi değil.
Alet, kafanın 34C'den klonlanmış olması sebebiyle 34C ile aynı karakterde ve bence mild. Benzer başka bir alet olan R89'la kıyaslarsak ondan bir tık daha agresif sayılır. Aynı jileti kullandığımı ve üç perde tıraş olduğumu varsayarsak (iki alette de üç perdeden az tıraş olursam ele sakal geliyor) R89'la üç perde de elde ettiğimden daha yakın tıraş elde ediyorum.
Fiyat olarak kıyaslarsak 34C çeşitli sitelerde vergi hariç ortalama 30€ civarında satılırken, bu alet G&C'de vergi hariç 16,5€'ya satılıyordu (şu an stokta yok) ve ben yılbaşı indiriminde 9.90€ gibi bir fiyata almıştım. Bana kalırsa, elinizde 34C varsa 16.50€ ödeyip bunu almanın bir manası yok. Ama 9.90€'a göre düşünürsek, çeşit olması açısından alınabilir en azından kullanılmazsa eşe dosta hediye edilir