25/09/2014, Saat: 17:07
(25/09/2014, Saat: 16:41)tsubasa Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Dediğiniz doğru uyarıları için teşekkürler.Eğer çok harcamak istemiyorsanız, ilk defa geleneksel tıraşa adım atacaksanız bu kadar harcamanıza gerek yok diye düşünüyorum. Jiletler Sample pack olarak makine ile birlikte alınabilir bu şekilde farklı jiletler denemiş olursunuz. Fırça olarak illa porsuk olmasına gerek yok başlarda iyi bir domuz fırça ile başlayıp sonrada bütçeye uygun en iyi porsuk seçilebilir. Krem ve ya sabun kişisel zevk elbette ama Arko sabun ve kremleri ve Nivea kremleri öneririm. Tıraş seti 50-80 TL dediğiniz nedir tam anlayamadım?
İmpa Ticarette 240 tl olan progress *****'ta 195 tl imiş. oraya gidip jilet vs de alınca nakite indirim isteyeceğim. biraz indirim yaparlarsa alacağım. Olmadı yurtdışından sipariş veririm.
Başka malzemeler için de yurtdışından sipariş verdiğim için senede 5 paket olan limitimi geçmek istemiyorum.
krem köpük vs için impa ticaretten başka bir yer bilmiyorum. bakalım oraları gezip Personna 5’li 8 tl ***** ticarette.
MUSGO REAL LIME BASIL SHAVING CREAM 100ML TL35.00
CELLA SHAVING SOAP 150ML TL30.00
SIMPSONS SPECIAL S1 PURE 75 TL
Feather 5’li 5 tl
Tıraş seti 50-80 TL
almayı düşünüyorum.
İlk başta bana bayağı bir patlayacakmış gibi geliyor hadi hayırlısı
[/align]
Yanlış anlamayın zevkinize mani olmak için değil ilk etapta çok harcamak zorunda değilsiniz diye yazdım.
"Keen as this razors edge invisible" W. Shakespeare