Progress
Feather
MFW
Semogue 830
A.Biyikli şap
Floid Vigoroso
444 balm
Feather ile ikinci tıraşım ve bana kesinlikle hiç gelmeyen bir bıçak. Tamam çok keskin, en keskini ama takılıyor zıkkım; takıldığı anda dalmaya son derece müsait. Boyunda çok minik bir noktasal kanama ile atlattım tıraşı. Aslında Polsilver bıçak takacaktım son anda Feather' a döndüm. Progress sıfır ayarda
iki perdede oldukça yakın bir tıraş sağladı (3. veya 4. ayarda tıraş olan arkadaşlara saygılarımı sunuyorum). Parlatma yapmak bu ayarda Feather ile bile kolay ve zevkli. Elimdeki örnekler bitince tekrar almam bu bıçağı. Gillette sarı paket bu açıdan benim için çok daha başarılı.
MFW sabunu Marko yöntemimiydi neydi o yöntemle yükledim, inanılmaz güzel köpük yaptım. Oldukça koruyucu kaygan bir köpük oldu. Fakat çabuk kuruyor Arko gibi ve nemlendirmesini beğendiğimi söyleyemeyeceğim. Yine de güzel sabun. Çok sık kullanmadığımdan tam kıvamını yakalayamadım henüz.
Tahriş vs.. olmamasına rağmen bastım Floid' u ve 444' ü, miss gibi oldum
.
Feather
MFW
Semogue 830
A.Biyikli şap
Floid Vigoroso
444 balm
Feather ile ikinci tıraşım ve bana kesinlikle hiç gelmeyen bir bıçak. Tamam çok keskin, en keskini ama takılıyor zıkkım; takıldığı anda dalmaya son derece müsait. Boyunda çok minik bir noktasal kanama ile atlattım tıraşı. Aslında Polsilver bıçak takacaktım son anda Feather' a döndüm. Progress sıfır ayarda

MFW sabunu Marko yöntemimiydi neydi o yöntemle yükledim, inanılmaz güzel köpük yaptım. Oldukça koruyucu kaygan bir köpük oldu. Fakat çabuk kuruyor Arko gibi ve nemlendirmesini beğendiğimi söyleyemeyeceğim. Yine de güzel sabun. Çok sık kullanmadığımdan tam kıvamını yakalayamadım henüz.
Tahriş vs.. olmamasına rağmen bastım Floid' u ve 444' ü, miss gibi oldum

Haydi hayırlı tıraşlar...